miercuri, 25 mai 2011

Dana Dembinski găteşte sănătos pentru copiii săi! "Am grijă ca la fiecare masă să ...

birou notarial


danadembinskiEa spune că are grijă ca preparatele sale să fie sănătoase dar şi arătoase.

"De obicei, gătesc supe cu tăiţei sau găluşte, ciorbă de perişoare sau văcuţă. Ca felul doi, carne de pui cu piure. Pentru desert fac, în general, papanaşi sau clătite, pentru că le plac fiilor mei. În plus - salate, cu toţii obişnuim să mâncăm crudităţi. Am grijă ca la fiecare masa sa existe vitamine şi proteine, cel puţin până cresc copiii. Unul dintre băieţii mei are 23 de ani, iar celălalt 15 ani. Când erau mici, le plăcea să mănânce griş cu lapte şi orez cu lapte", a declarat Dana Dembinski pentru PRO TV Magazin.

Iată ce reţetă recomandă actriţa:

Paste cu carne
Ingrediente: 1 ceapă verde, 1 ardei roşu, 450 g carne tocată, paste (spaghetti, penne etc.), unt, brânză rasă / mozzarella, pătrunjel.

Mod de preparare:
Se topeşte untul, se prăjesc în el ceapa şi ardeiul tăiate cât mai mărunt, după care se adaugă carnea tocată. Eu prefer carnea de pui. Se călesc împreună până când carnea se prăjeşte. La sfârşit, adaug pătrunjelul tăiat mărunt. Se fierb pastele separat, după care le călesc în puţin unt. Apoi se pun împreuna carnea şi pastele şi se adaugă deasupra brânza rasă sau felii de mozzarella. În fiecare mâncare sărată e bine să pui un vârf de linguriţă de zahar, iar în fiecare desert - un vârf de linguriţă de sare. Astfel, mâncarea va avea întotdeauna un gust mai armonios!


Birou Notarial Bucuresti



Baloane


danadembinskiEa spune că are grijă ca preparatele sale să fie sănătoase dar şi arătoase.

"De obicei, gătesc supe cu tăiţei sau găluşte, ciorbă de perişoare sau văcuţă. Ca felul doi, carne de pui cu piure. Pentru desert fac, în general, papanaşi sau clătite, pentru că le plac fiilor mei. În plus - salate, cu toţii obişnuim să mâncăm crudităţi. Am grijă ca la fiecare masa sa existe vitamine şi proteine, cel puţin până cresc copiii. Unul dintre băieţii mei are 23 de ani, iar celălalt 15 ani. Când erau mici, le plăcea să mănânce griş cu lapte şi orez cu lapte", a declarat Dana Dembinski pentru PRO TV Magazin.

Iată ce reţetă recomandă actriţa:

Paste cu carne
Ingrediente: 1 ceapă verde, 1 ardei roşu, 450 g carne tocată, paste (spaghetti, penne etc.), unt, brânză rasă / mozzarella, pătrunjel.

Mod de preparare:
Se topeşte untul, se prăjesc în el ceapa şi ardeiul tăiate cât mai mărunt, după care se adaugă carnea tocată. Eu prefer carnea de pui. Se călesc împreună până când carnea se prăjeşte. La sfârşit, adaug pătrunjelul tăiat mărunt. Se fierb pastele separat, după care le călesc în puţin unt. Apoi se pun împreuna carnea şi pastele şi se adaugă deasupra brânza rasă sau felii de mozzarella. În fiecare mâncare sărată e bine să pui un vârf de linguriţă de zahar, iar în fiecare desert - un vârf de linguriţă de sare. Astfel, mâncarea va avea întotdeauna un gust mai armonios!


Baloane


Cost aparat dentar


danadembinskiEa spune că are grijă ca preparatele sale să fie sănătoase dar şi arătoase.

"De obicei, gătesc supe cu tăiţei sau găluşte, ciorbă de perişoare sau văcuţă. Ca felul doi, carne de pui cu piure. Pentru desert fac, în general, papanaşi sau clătite, pentru că le plac fiilor mei. În plus - salate, cu toţii obişnuim să mâncăm crudităţi. Am grijă ca la fiecare masa sa existe vitamine şi proteine, cel puţin până cresc copiii. Unul dintre băieţii mei are 23 de ani, iar celălalt 15 ani. Când erau mici, le plăcea să mănânce griş cu lapte şi orez cu lapte", a declarat Dana Dembinski pentru PRO TV Magazin.

Iată ce reţetă recomandă actriţa:

Paste cu carne
Ingrediente: 1 ceapă verde, 1 ardei roşu, 450 g carne tocată, paste (spaghetti, penne etc.), unt, brânză rasă / mozzarella, pătrunjel.

Mod de preparare:
Se topeşte untul, se prăjesc în el ceapa şi ardeiul tăiate cât mai mărunt, după care se adaugă carnea tocată. Eu prefer carnea de pui. Se călesc împreună până când carnea se prăjeşte. La sfârşit, adaug pătrunjelul tăiat mărunt. Se fierb pastele separat, după care le călesc în puţin unt. Apoi se pun împreuna carnea şi pastele şi se adaugă deasupra brânza rasă sau felii de mozzarella. În fiecare mâncare sărată e bine să pui un vârf de linguriţă de zahar, iar în fiecare desert - un vârf de linguriţă de sare. Astfel, mâncarea va avea întotdeauna un gust mai armonios!


Cost aparat dentar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu